Skip to content
Team som samler hendene sine i midten med puslebrikker for å løse problem

Nye rammeavtaler med Bufdir

Agenda Kaupang er stolte over å ha blitt valgt som beste tilbyder i to rammeavtaler med Bufdir, innen styring og evaluering. Sammen med våre partnere Capto, Knowit og Samfunnsøkonomisk analyse AS ser vi frem til å støtte Bufdir i deres sentrale samfunnsoppdrag: å sikre trygge oppvekstvilkår for barn og unge, og styrke familier og sårbare grupper i samfunnet.

Innen styring vil vi bidra med alt fra risikohåndtering til virksomhetsstyring. Vi er spesielt begeistret for å kunne bruke vår erfaring til å forutse fremtidige utfordringer Bufdir kan møte. Bufdir opererer i en kompleks virkelighet med ansvar for både politikkutvikling og iverksetting av tiltak for barn og familier, noe som gjør det ekstra viktig at styringen er fremtidsrettet og robust. Vi gleder oss til å bidra med løsninger som hjelper Bufdir å navigere dette landskapet på en måte som gjør en reell forskjell for barn, unge og familier i hele Norge.

På evalueringsområdet er vi like engasjerte. Vårt mål er å levere grundige evalueringer som gir Bufdir kunnskap til å støtte bedre tjenester, enten det handler om tiltak for barn under barnevernet, Bufetats tjenestetilbud eller tilskuddsordninger som skal gi positive virkninger for brukere og samfunn. Vi forstår viktigheten av å tilpasse evalueringene til de konkrete behovene, og vi ser frem til å bidra til at Bufdir kan fortsette å utvikle tjenester som virkelig betyr noe for sårbare grupper.

For oss er dette mer enn et oppdrag – det er en mulighet til å bidra til en bedre fremtid for barn, unge og familier i Norge. Vi er ivrige etter å samarbeide med Bufdir for å styrke arbeidet deres og hjelpe dem med å skape varige verdier for de som trenger det mest. Dette er et samfunnsoppdrag vi er stolte av å få være en del av.

Ansvarlige i Agenda Kaupang er Christoffer Serck-Hanssen og Martin Austvoll Nome.

 

Foto: Adobe Stock